Friday 21 August 2009

Glasgow huvitavate alguste ootamatud lõpud

esimest korda Glasgow's käidud nigu niuhti. täitsa huvitav linn. meie võõrustajad meid kõige hullematesse linnaosadesse ei viinud, nii et minu mulje sellest muidu halva kuulsusega kohast on täitsa meeldiv. arhitektuuriliselt täitsa põnev linn. natuke on seal ringi jalutades küll tunne, et selles linnas on olnud mitmeid huvitavaid algusi, aga raha on kuidagi äkitselt otsa saanud ja nii on need ambitsioonikad algused kuidagi ootamatult ja äkitsi oma lõpu leidnud. aga see stiilide virr-varr oli minu jaoks kohatistele karjuvatele vastuloludele vaatamata päris põnev. selline mõnusa suurusega ja lahedate galeriide, baaride ja kohvikutega linn. Charles Rennie MacIntosh'i torn ja galerii oli täitsa tore, eriti arvestades seda, et ma tast enne midagi ei teadnud. inimesed olid ka väga kenad, kuigi neist oli natuke raske aru saada.

aga ilm... tule jumal appi!!! isegi minusuguse vihmaga harjunud inimese jaoks oli Glasgow liig, mis liig... neil pidi olema ütlus, et kui ilm on halb, siis oota viis minutit... minu kogemus on, et jah, ilm muutub küll iga viie minuti tagant, aga kahjuks mitte paremuse poole... ainus lohutus asja juures, et kuskil on veel hullem kui meil Cardiffis.

nüüd siis kodus tagasi ja graafik on kuidagi eriti tihedaks läinud. lähemad verstapostid on homne U2 kontsert ja pühapäevane 11-miiline kanuumatk. ja siis viimane nädal Bathis...

No comments:

Post a Comment