Wednesday 10 June 2009

eelmise jutu jätkuks...

Mis te arvate, mida teile tuuakse Hiinas restoranis, kui küsida vett? Noh sooja toidu kõrvale, et kui sa just ei taha tulist rohelist teed juua 30 kraadise palavuses.

Teile tuuaks kannutäis tulist keedetud vett...

5 comments:

  1. Hea nali :)))) Naeran kõva häälega :)
    Loodaks ju mõnusalt külma karastavat vett saada....selle peale tellisid ilmselt lootusetu näoga siiski teed? ;)

    ReplyDelete
  2. Muide - mingipärast tuleb kommentaari postitades esimest korda selle imeliku tähekombinatsiooni sisestamise peale error teade ette. Kui siis aga jonnakalt uuesti proovida, siis teisel katsel õnnestub ilusti. Huvitav. Ja väike vihje teistele kommentaari-jätta-soovijatele :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Algaja blogijana ma proovisin, et mis juhtub, kui ma oma kommentaari ära kustutan ja näed, mis juhtus. Väga ebameeldiv!

    Tegelikult kirjutasin ma seal seda, et ega Hiina inimesed pole rumalad ega midagi, lihtsalt turistil tuleb oma soovi selgemini väljendada: "Külma pudelivett, palun!" Ja saad kohe, mis tarvis.
    Aga ma siiski arvan, et see mõte, mis selle ettekandja peast võis läbi käia, kui ma vett küsisin, on siiski hetkelist mõttepausi väärt...

    Aga missugusest tähekombinatsioonist sa räägid, Mai?

    ReplyDelete
  5. Kui ma postitan kommentaari, siis ma pean valima mingi profiili. Ma valin Google profiili. Ja siis vajutan POST COMMENT ja tuleb mingi värviline ja kaldu ja sotapota sõna, mida tuleb siis maha kirjutada sealt pildi pealt. Noh ja siis vahepeal peab veel ilmselt ka sisse logima oma google accountile ja siis ta esimesel korral ütleb, et midagi ei läinud nii nagu pidi. Õnneks kommentaar ära ei kao, tulevad uued kribukrabu tähed ning nende sisestamisel on kõik juba õnnelikum.

    ReplyDelete